Over ons

In een bedrijvige regio als de uwe is altijd wel iets nieuws te beleven. Ondernemers bieden nieuwe diensten of producten aan of starten acties waar u uw voordeel mee kunt doen.

Uitnodiging.info helpt u op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten en acties van ondernemers en organisaties bij u in de regio.

Onze missie
Uitnodiging.info is een oogstrelende glossy die consumenten en ondernemers uitnodigt om kennis te maken met bedrijven en organisaties binnen een specifieke regio. Met inspirerende infotorials wordt u op de hoogte gehouden van de laatste acties en nieuwste faciliteiten bij u in de buurt. Zo biedt Uitnodiging.info ondernemers en consumenten binnen een bepaalde regio een unieke kans om elkaar beter te leren kennen!

Blad gratis ontvangen?
Uitnodiging.info is gratis mee te nemen van diverse verdeelpunten zoals gezondheidscentra, sportscholen, wachtruimten etc. en wordt steeds in een deel van Haarlemmermeer huis-aan-huis verspreid. Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden ? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Ondernemers opgelet!
Wilt u consumenten en/of andere ondernemers kennis laten maken met uw producten, diensten of acties? Dan is Uitnodiging.info een uitgelezen kans om uw klantenkring uit te breiden. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een presentexemplaar aan via het formulier op onze website.

Franchisenemers gezocht
Het streven is om in de toekomst het aantal te bedienen regio’s verder uit te breiden. Hiervoor zoeken wij nog franchisenemers. Heeft u interesse om een glossy op te zetten voor uw eigen regio, zonder een complete redactie- en marketingafdeling op te hoeven zetten? Neem dan contact op met de uitgever en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel 020 – 740 11 00 of 06 1952 6008 en vraag naar Toine van Loon of stuur een mail naar contact@uitnodiging.info.

Uitnodiging.info is een uitgave van NMU