Cheque van 500 euro gaat naar Zorgboerderij de Badhoeve

overhandiging cheque
Eindredacteur Jos van Rooijen overhandigt de checque van 500 euro.

Er is door menig initiatiefnemer van een lokaal project naar uitgekeken, maar er kon er maar één winnen. Dat is geworden Zorgboerderij de Badhoeve aan de Groene Zoom in Badhoevedorp. Voorzitter Ronald de Vre en de 10-jarige Bas hebben de bijbehorende cheque in ontvangst mogen nemen.

tekst: jos van rooijen

Lachende gezichten derhalve bij de vrijwilligers, bij de cliënten die via de zorgboerderij een passende dagbesteding krijgen aangeboden en bij Ronald. Want een bedrag van 500 euro – daar hebben ze wel een prima bestemming voor: opknappen van het konijnenhok en er een knuffelhoek in maken. En wie weet kan het geld ook nog gebruikt worden voor de aanschaf van een nieuw konijn, nu er in de afgelopen weken twee zijn overleden.
Ronald: “Onze clienten willen heel graag de dieren aanraken en op een rustig plekje zitten. Met dit geldbedrag slaan we dus de twee spreekwoordelijke vliegen in één klap.”

Het hele artikel kunt u lezen in de komende editie van UItnodiging.info dat begin mei verschijnt.