Uitnodiging voor de Uitnodiging.info lezingen op 20 maart

Op 20 maart vindt de tweede editie van de Uitnodiging.info Lezingen plaats. Zes verschillende ondernemers, bedrijven en zorgverleners krijgen het podium om zichzelf voor te stellen en meer te vertellen over hun werk. Benieuwd naar wie er deze lezing komt spreken? De ondernemers stellen zich hieronder vast even kort voor. We sluiten het informatieve gedeelte af met een netwerkborrel. Komt u ook? Meld u zich vast aan via contact@uitnodiging.info Wij kijken uit naar deze tweede editie!

Vast even voorstellen:


Drs. Raha Nahid | Vitatec Nederland, Natural Health Centre
Licht en kleuren hebben overduidelijk een bevorderende werking op onze gezondheid. Drs. Raha Nahid vertelt ons meer over de effectieve toepassingen met nieuwe technologie, zoals de Optisan Pro.


Yoran van Suyk | Suijk-oefentherapie
Als specialist op gebied van gezondheid, bewegen en gedrag behandelt Yoran Van Suyk diverse klachten. Het doel van de oefentherapie is om verschillende lichamelijke klachten te verminderen, te laten verdwijnen en/of geheel te voorkomen.

Maaike van Weezenbeek en Nicky Kroes | Huidzorg Amstelland
‘Wat is nu huidtherapie’, ‘multidisciplinaire samenwerking” en ‘diverse casuïstiek’ Maaike van Weezenbeek en Nicky Kroes geven een presentatie over de behandeling van diverse huidaandoeningen binnen de praktijk.

Erik Doornbos | Seegers & Lebouille
Sinds 2004 is Erik Doornbos werkzaam als advocaat en specialist in onder andere Faillissementsrecht, Arbeidsrecht, Contractenrecht en Ondernemingsrecht.

Marianne Smulders | Stief&Co
Marianne Smulders vertelt ons meer over de specialistische aanpak bij complexe problematiek van een samengesteld gezin, door middel van coaching, begeleiding en advisering.


Pauline Meursing | Checkgezondheid.nl
Pauline Meursing legt uit waarom het een goed idee is om via de werkgever een gezondheidscheck aan te vragen.

Informatie:
Datum: 20 maart 2018
Tijd: 19.00u. – 21.00u | Aanvang: 18.45u
Toegang: gratis
Locatie: Atrium Business Centers
Adres: Sloterweg 303, 1171 VC Badhoevedorp
Contact: contact@uitnodiging.info

Uitnodiging.info organiseert elke twee maanden lezingen, in samenwerking met (startende) ondernemers, het Atrium Business centrum en het Gezondheidscentrum te Badhoevedorp.
Wilt u ook een lezing geven? Neem contact met ons op via: contact@uitnodiging.info