Jump!

Marlijn Ott en Kristel van Dam, hebben Jump! Talentontwikkeling opgericht omdat wij zelf de Jump hebben gewaagd om ons hart te volgen, onze zekerheden van vaste banen op te zeggen en een eigen bedrijf te starten. Spannend, maar inmiddels mogen we vanuit eigen ervaringen andere mensen en organisaties inspireren en stimuleren.

De kern van de aanpak van Jump is om letterlijk in beweging te komen.
Ons motto is: van beweging komt beweging….

De grote uitdagingen en snelle innovaties in de wereld vragen van mensen en organisaties dat ze continue in ontwikkeling en beweging zijn.
Jump! Talentontwikkeling laat mensen en organisaties hun talenten en kwaliteiten (her)ontdekken en helpt hen zo hun dromen te vertalen naar doelen en concrete resultaten.

Wij zetten onze passie voor ontwikkeling op een ondernemende manier in. Kenmerkend voor onze visie en concrete vier stappen methodiek zijn; ongeremde positiviteit, realisme, opbouwende kracht, professionele eerlijkheid en durf.

Onze visie en methodiek bieden we aan in diverse (op maat) producten voor individuen, groepen mensen en organisaties, in mooie omgevingen en met een creatieve aanpak.

Loopbaanbegeleiding & coaching
(letterlijk in beweging in de natuur)

Outplacement trajecten

Trainingen & workshops gericht op
talent- en organisatieontwikkeling

Loopbaan reizen

Ben je benieuwd naar de aanpak van Jump?
Doe dan mee aan de introductieworkshop: durf jij je hart te volgen en vanuit jouw persoonlijke waarden en talenten keuzes te maken?

www.jumptalent.nl
www.jumptravel.nl
06 – 43 87 06 48

 

Introductie Workshop

Durf jij je hart te volgen en vanuit jouw persoonlijke waarden en talenten keuzes te maken?
Je hart, waarden en talenten centraal

Aan de hand van persoonlijke waarden kun je prioriteiten in je leven bepalen. Als je die prioriteiten van jezelf kent, wordt het makkelijker om keuzes te maken. Wat heeft prioriteit in jouw leven? Hoeveel ben je bereid in te leveren voor meer voldoening in je werk?

In een avond ontdek je je talenten, passie en waarden en durf je de eerste concrete stap te zetten. Heel concreet, doelgericht en toch vanuit je hart. Gun jezelf de kracht van spiegels. Met humor, onbevangenheid en zonder oordeel een bron aan informatie over jezelf. Geluk is een talent.

Iedereen heeft een natuurlijk talent! Alleen niet elk talent wordt ontdekt, ontwikkeld en ingezet op de juiste plaats. Het hebben van een baan die aansluit bij je passie, waarin je eigen talenten kan inzetten en waar je energie van krijgt, maakt gelukkig.

Inzicht in jouw top drie kwaliteiten, talenten, jouw persoonlijke en belangrijkste waarden.
In 2 uur ontdek je je talenten, passie en waarden en durf je de eerste kleine of grote concrete stap te zetten.

Bezoek de gratis lezing en krijg meer informatie over de workshop.

23 januari 2018
19.00-21.00 uur

Atrium Business Centers
Sloterweg 303, 1171 VC Badhoevedorp

Aanmelden via info@jumptalent.nl of
bel Kristel 06-43 87 06 48.